Met de sportcrème van FlexPower krijg je een warmteboost die er voor zorgt dat je langer door kan gaan of sneller herstelt. Laat je masseren bij de FlexPower Booth tijdens de Triathlon Brouwersdam! FlexPower is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gespecialiseerde bedrijven op het gebied van sportcrèmes en warming-up en herstel. Met FlexPower heb je een perfecte aanvulling op je warming-up en herstel. Het wordt onder meer gebruikt door spelers in de NBA, NFL, Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie!

Op zaterdag 13 april 2019 organiseren we in samenwerking met ZV de Gooye de 17de editie van de recreatieve zwemloop van Dirksland.

Afstanden:
250 m zwemmen - 2,5 km lopen (leeftijd t/m 15 jaar)
500 m zwemmen - 5 km lopen
Op beide afstanden kan je ook als DUO starten.

Er wordt gestart in diverse series. Indeling in serie en baan is op basis van zwemtijd.
Eerste serie start om 13.30.
Prijsuitreiking: na de finish van de laatste deelnemer.

Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon (DUO's dus 10 euro), te betalen op de dag van de wedstrijd bij het afhalen van het startnummer.

Inschrijving gaat via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld je naam (en evt naam van je duopartner) en daarbij de geschatte zwem- en looptijd.

Inschrijving mogelijk tot en met woensdag 10 april 2019.

De atletenpakketten zullen ingepakt worden door de Thuiswerkers van Handy Hands!

Handy Hands Thuiswerk is de schakel tussen bedrijven en thuiswerkers. Inmiddels heeft Handy Hands Thuiswerk een indrukwekkende database aan thuiswerkers opgebouwd van circa 9.000 m/v door geheel Nederland. Handy Hands Thuiswerk is voornamelijk actief binnen de grafische industrie en legt vaak de laatste hand aan producten binnen deze branche. Denk hierbij aan het vullen/opzetten van doosjes, stickeren, vouwen en plakken etc. Daarnaast verricht Handy Hands Thuiswerk productiewerkzaamheden en zijn zij sinds kort actief binnen de telemarketing. Kortom alles wat men vanuit huis kan uitvoeren wordt gecreëerd en gerealiseerd door Handy Hands Thuiswerk. Dit allen wordt verricht vanuit twee vestigingen in Middelharnis en Den Haag onder leiding van een jong en gedreven team. Handy Hands Thuiswerk is trotse sponsor van GO Triathlon.

Pagina 1 van 3

Hoofd Menu
Triathlon Brouwersdam