Voeding- & herstelclinic

Voedingsworkshop

Meer te weten komen over gerichte voeding voor duursporters? Karin Lambrechtse kan je helpen! Als kok en FoodCoach coordinator van wielerploeg Jumbo-Visma weet ze precies wat er nodig is voor duursporters om optimaal te presteren. Sportspecifiek maatwerk, duurzaamheid en "whole food plant based" adviezen staan hierbij voorop. In deze workshop zal Karin je alles vertellen over de juiste voeding in voorbereiding op, tijdens en na de wedstrijd. Meer weten over Karin? Kijk op: Karin Lambrechtse.

 

Blackroll

Tijdens de Blackroll clinic zal je alles verteld worden over de technieken voor zelfmassage die je kunt gebruiken zodat je herstel bevordert, je pijn vermindert en je kracht en flexibiliteit verbetert. De Blackroll zelfmassages zijn een perfecte toevoeging op traditionele behandelmethodes zoals fysiotherapie en massages. Meer weten? Kijk op: Blackroll.

 

Deze clinic draagt bij aan een perfecte voorbereiding op de GO Triathlon: Brouwersdam90! De clinic vindt plaats op 20 maart 2021 en wordt georganiseerd bij het Zeil & Surfcentrum Brouwersdam.

Deelname aan de clinic kost €29.95 en is inclusief lunch.

 

Parcoursverkenning

In samenwerking met Tri-Experience verkennen we op 5 april het nieuwe parcours van de GO Triathlon Brouwersdam! Een sportieve en leerzame dag voor triatleten van alle niveau's. 

 

Buitenwater clinic

Ook organiseren we samen met Tri-Experience op 13 mei 2021 een buitenwaterclinic! Tijdens deze clinic leren zowel de ervaren als de onervaren (buitenwater-)zwemmers alles over het zwemmen in buitenwater van de trainers van Tri-Experience. Leer beter oriënteren, krijg tips over veiligheid en meer!De groepen zullen naar niveau worden ingedeeld!Voor de ervaren zwemmers is er de gevorderden-clinic.Voor de zwemmers die weinig tot geen ervaring hebben in Openwater, of die buiten zwemmen erg spannend vinden, is er de basis-training.

 

Inschrijven voor de clinic is mogelijk via: Clinics

©2019 Triathlon Goeree-Overflakkee. Alle rechten voorbehouden.
Hoofd Menu