De datum voor de 2e editie van de GO Triathlon Brouwersdam is zaterdag 29 mei 2021.

De inschrijving gaat open op 1 november 2020.

Nadere informatie volgt in de komende maanden via nieuwsbrief, social media en de website.

Alle deelnemers aan de GO Triathlon Brouwersdam 2020 hebben vandaag (24 maart) een extra nieuwsbrief ontvangen.

Hierin worden de opties met betrekking tot compensatie uitgelegd.

Wij verzoeken jullie om deze mail goed door te lezen en voor 31 maart as te reageren.

 

Beste volgers,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten wordt onze maatschappij op dit moment flink verstoord door de impact van het Corona virus. Ook sportorganisaties merken hiervan de gevolgen en veel sportevenementen worden afgelast. Atleten zien doelen waar ze gedurende lange periode hard voor hebben getraind wegvallen.

Als gepassioneerde organisatie is onze wedstrijd ook een soort 'trainingsdoel'. Een jaar lang werken we elke dag, naast onze banen en studies, om een prachtig evenement te realiseren voor jullie als triatleet; net zoals jullie trainen voor jullie wedstrijden.

Met de huidige maatregelen kan de GO Triathlon Brouwersdam gewoon doorgaan. Achter de schermen blijven we dus onverminderd door werken om onze deelnemers de wedstrijd te bieden die ze verdienen. Enkel moeten we als organisatie realistisch zijn en dat betekent dat we met alle scenario's rekening moeten houden: ook een potentiële afgelasting. Concreet betekent dat op dit moment dat alle nieuwe inschrijvingen voor onze evenementen tussen 18-03-2020 en 30-05-2020 stop worden gezet. Ook beramen we ons over over mogelijke alternatieven zoals verplaatsing naar een andere datum, verandering van de opzet van de GO Triathlon Herkingen en compensatie voor alle inschrijvers mits de wedstrijd geen doorgang kan vinden. Verder zullen we onze communicatie beperken tot enkel noodzakelijke of gepaste berichten.

Om af te sluiten doen we een oproep aan u als triatleet, maar ook als mens: respecteer alstublieft de aanbevelingen van de overheid zodat we snel weer kunnen genieten van elkaar en van onze prachtige sport. Net als in de triathlons geldt: houdt afstand en denk aan elkaar.

Met vriendelijke groet,

Erik Peeman,
Frank Franzen,
Stefan Peeman,
Maikel Peeman

Door de zojuist aangekondigde verlenging van de maatregelen rondom het Corona virus kan de GO Triathlon Brouwersdam90 dit jaar definitief niet doorgaan. Ondanks dat we hier als organisatie ruimschoots rekening mee hadden gehouden, en het een meer dan begrijpelijke beslissing vinden, komt het toch hard binnen. De organisatie neemt even een moment om dit te verwerken en komt morgen met een uitgebreide reactie naar alle deelnemers en belangstellenden. Hierin zullen onder andere de vervolgstappen worden besproken.

In samenwerking met Tri-Experience verkennen we op 13 april het nieuwe parcours van de GO Triathlon Brouwersdam! Een sportieve en leerzame dag voor triatleten van alle niveau's. 

Ook organiseren we samen een buitenwaterclinic! Tijdens deze clinic leren zowel de ervaren als de onervaren (buitenwater-)zwemmers alles over het zwemmen in buitenwater van de trainers van Tri-Experience. Leer beter oriënteren, krijg tips over veiligheid en meer!

De groepen zullen naar niveau worden ingedeeld!
Voor de ervaren zwemmers is er de gevorderden-clinic.
Voor de zwemmers die weinig tot geen ervaring hebben in Openwater, of die buiten zwemmen erg spannend vinden, is er de basis-training.

Inschrijven voor 1 of beide clinics kan via: Clinic Tri-Experience x GO Triathlon

Pagina 1 van 6

Hoofd Menu
Triathlon Brouwersdam